Yhteystiedot

Rajakatu 13 (Kelan talo)
78200 Varkaus

040 8019 476 (toimisto)
040 8019 440 (Terhi)
toimisto@isannointiriikonen.fi

Aukioloajat

ma – ti 8 -12
ke – to 12 -16
pe suljettu

ASIAKASLÄHTÖISTÄ ISÄNNÖINTIÄ VARKAUDEN TALOUSALUEELLA

Yrittäjä Terhi Riikonen toimistonsa ovella

Isännöinti Riikonen Oy perustettiin 2015

Halu tehdä asioita omalla tavalla, avoimesti ja asiakaslähtöisesti oli suurin syy yrityksen perustamiseen. Asiakasmäärät ovatkin kasvaneet koko toiminta-ajan. Viime aikoina olemme panostaneet sähköisiin palveluihin. Tämä on mahdollistanut asiakkaillemme entistä vaivattomamman tavan hoitaa asioita. 

Meiltä saat kaikki asunto- tai kiinteistöyhtiösi tarvitsemat palvelut. 

Meillä on käytössä huoneistotieto.fi -palvelu. Sen avulla asumiseen liittyvä asiointi on todella helppoa.

Yrittäjä Terhi Riikonen

YRITTÄJÄ JA TOIMITUSJOHTAJA TERHI RIIKONEN

Terhillä on usean vuoden kokemus isännöinti- ja taloushallintotyöstä. Hän on koulutukseltaan tradenomi. Lisäksi hänellä on isännöintialalta AIT-, ITS-, IAT- ja isännöitsijän erikoisammattitutkinnot. Erityisosaamista on kirjanpidon ja taloushallinnon lisäksi erilaisten korjaushankkeiden projektinhoito.

Hän on myös Varkauden talousalueen ainoa virallisesti auktorisoitu isännöitsijä. Auktorisoitu isännöitsijä on alalle koulutettu ja kokenut isännöinnin ammattilainen. Hän sitoutuu itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita. Auktorisoinnin vähimmäisvaatimuksina on kolmen vuoden työkokemus sekä isännöintialan peruskoulutus ja laaja projektikokemus. Lisäksi hakijan on läpäistävä laki- ja säädösosaamista mittaava tentti. Auktorisoinnin myöntää Isännöinnin Auktorisointi ISA ry.

terhi.riikonen@isannointiriikonen.fi

040 801 9440